Spara pengar med internet

Internet är en guldgruva för den som vill spara pengar. Oavsett vad man har för intresse eller hobby så finns det något sätt internet kan få plånboken att räcka lite längre.

spargris

Shopping

För de som gillar att shoppa så är den största fördelen med internet, förutom det stora utbudet av e-handlare, alla rabatter och erbjudanden man kan dra nytta av. Ett sätt att få ta del av detta är att följa alla sina favorit butiker, detta är dock inte den vägen som leder till bäst besparingar. Att istället skippa lojaliteten och hålla ögonen öppna efter det bästa som finns just nu ger helt otroliga möjligheter att hitta bra produkter, butiker och erbjudanden.

Film

Som filmentusiast är internet en riktig gåva. Med streamingtjänster får man för en väldigt låg månadskostnad tillgång till ett gigantiskt bibliotek som alltid är i förändring. Så länge man kan anpassa sig gällande vad man vill titta på så erbjuder tjänster så som Netflix eller Viaplay ett otroligt värde för pengarna.

Även om man vill bygga på sin samling av blurays eller dvd-skivor så är det internet man skall vända sig till. Butiker så som Ginza, Discshop och cdon.com har länge haft helt otroliga priser i jämförelse med sina fysiska motsvarigheter.

Musik

Precis som för film så är det streaming som är svaret på varför internet kan spara dig pengar. Om du verkligen vill spara pengar så är Youtube det bästa alternativet då så gott som alla låtar finns som musikvideo där helt reklamfinansierat. För de som har lite högre krav så är dock Spotify ett alternativ som lätt blir en besparing om man tidigare har köpt en skiva var eller varannan månad.