Roligt på nätet

Internet är på många sätt det bästa som hänt mänskligheten sedan skivat bröd, framför allt eftersom det finns så väldigt många roliga saker som man kan göra på nätet.

1538832-enjoy-the-cinema

En sak som blivit allt vanligare att göra på nätet och som dessutom är väldigt roligt är att lyssna på musik samt att titta på film eller TV. Med hjälp av olika streamingtjänster som Spotify och liknande är all världens musik endast några klick bort.

Tack vare ökad kapacitet i nätet är det numera även möjligt att titta på både film och TV på nätet. Genom till exempel Netflix och liknande går det att välja och vraka mellan hundratals filmer direkt från TV-soffan. Tiden då man behövde ställa in videon om man missade sitt favoritprogram på TV är sedan länge förbi. Idag erbjuder i stort sett alla TV-kanaler playtjänster, vilket gör att man inte längre behöver rätta in sig efter TV-tablån.

Något som också är roligt att göra på nätet är givetvis att spela. På nätet hittar man en rad olika spel och det i en rad olika varianter. För den som gillar att tänka och spela i flera timmar är rollspel som World of Warcraft och liknande givet. Vill man bara slå ihjäl en kvart eller två med något enklare spel kanske så kallade Flash-spel.

För den som även vill tjäna en liten slant när man spelar finns goda möjligheter även till detta i form av odds, betting, spel och poker.

En annan rolig som man också kan göra på nätet är att hitta kärleken. Det som för 10-15 år sedan ansågs som lite konstigt är idag fullt normalt och faktum är att var fjärde relation numera inleds på nätet, enligt en undersökning från 2010.