Praktiskt till mobilen

Antalet smartphone användare bara växer och växer, samtidigt ökar möjligheterna vad man kan använda mobil till. På grund av detta kommer det alltid nya saker man kan skaffa till mobilen för att ge sin mobil mer och mer mångsidighet.

Skal och fodral

Av alla mobilrelaterade produkter är det nog här man hittar absolut störst variation, det beror nog stort på att de flesta smartphoneägare har skaffat en eller båda av dessa produkter. Skalen är både en modegrej och för säkerhet, man kan hitta alla möjliga slags bilder och mönster på skal, på en del sajter kan man till och med få designa sitt eget skal med vilken bild som helst. Och många skal gör dessutom mobilen mer stöttålig.

Fodral kan också sägas vara till för mode och säkerhet, men de har även praktiska användnings områden. Många av dessa har plaster för saker som id-handlingar, bankkort, kontanter och dylikt.

Bilhållare

Alla som kör bil och äger en smartphone kan få stor användning för en magnetisk bilhållare, de är perfekta för tillfällen då man använder GPS-funktionen på mobilen när man är ute och kör. Dessa kan ofta hittas som universal modeller, det vill säga att de kan hålla vilken typ av smartphone som helst, så byter man till en ny modell eller ett helt annat märke kan man fortfarande använda samma hållare.

Högtalare

Mobilen är också för många det sättet de helst spelar musik på, men vill man dela med sig av sin musik med mer än en person åt gången räcker ju inte hörlurarna till. En högtalare med bluetooth är den bästa lösningen här, men en sådan behöver man inte ens hålla på med en kontakt, så man kan bara lämna högtalaren på bordet och stoppa tillbaka mobilen i fickan och lämna rummet om man så önskar. Ta en titt på denna artikel från M3 för att hitta en riktigt bra högtalare med bluetooth.